Livet som designer – sjove illustrationer fra Creative Market

adminIllustrationLeave a Comment

livet som designer

I dag sendte en af mine venner mig et sjovt billede fra en side, der illustrerer livet som designer.

Jeg kunne nikke genkendende af rigtig mange ting fra siden. Jeg får en knude i maven, når jeg ser logoer i Comic Sans eller Papyrus, og jeg vælger tit restauranter fra, hvis menukortet er i en af de skrifttyper. Jeg kender det også alt for godt at vigtige programmer går ned, når det er aller værst, men jeg tror nu ikke det er noget vi designere er ene om.

Jeg kendte ikke Creative Market, men jeg sad og grinede højt af disse sjove og præcise illustrationer om udfordringer og glæder ved at være designer. Jeg vil klart anbefale, at man tjekker det ud og får sig et godt grin. Jeg har i hvert fald selv valgt at følge dem efter i dag.

Se alle illustrationerne her.

Del indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *